Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Bayern jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa

Kirjoittaja: — 30/09/2014

Bayern München nappasi rutiininomaisen voiton Mestarien liigan lohkovaiheen toisella kierroksella Moskovossa. CSKA laittoi hanttiin, mutta Bayern voitti ottelun Thomas Müllerin maalilla 0-1.

Ottelu noudatti alkuminuuteista lähtien odotettua kaavaa. Bayern piti palloa, ja CSKA vetäytyi alas. Ensimmäinen paikka siunaantui Arjen Robbenille, mutta Igor Akinfeev torjui hollantilaisen yrityksen.

Voittomaali syntyi rangaistuspotkusta 22. minuutilla. Mário Fernandes kaatoi kömpelösti Mario Götzen, ja seuranneesta pilkusta Müller laukoi pallon maaliin.

Ensimmäisellä puoliajalla Bayern painoi päälle, mutta vähän ennen taukovihellystä tullut maalinedushässäkkä jäi joukkueen ainoaksi vaaralliseksi paikaksi.

Kotijoukkueella oli omat mahdollisuutensa Bayernin nyhvätessä tehottomasti. Roman Eremenko vapautti kahteen kertaan Ahmed Musan läpiajoon, mutta nigerialainen ei saanut palloa maaliin. Loistavasti ensimmäisellä puoliajalla esiintynyt Eremenko oli myös itse lähellä maalintekoa. Kahdesti suomalainen teki itselleen hyvin tilaa, mutta ensimmäinen laukaus viuhui vain vähän ohi yläkulmasta, ja toinen osui maalin ristikkoon.

Toisella jaksolla vierailijat pistivät uutta vaihdetta silmään, ja CSKA alkoi väsyä. Bayern pääsi jatkuvasti puolittaisille paikoille, mutta kotijoukkueen puolustus kesti.

Päätösvihellyksen lähestyessä moskovalaiset tippuivat kyydistä entistä enemmän ja Bayernilla oli helppo työ jäädyttää peli. Lisämaaleja ei enää nähty, joten pisteet matkasivat Müncheniin.

Toimittajan sana

Bayern teki tänään vain tarvittavan. Toki ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue olisi hyvin voinut tulla tasoihin. Ahmed Musa aiheutti Mehdi Benatialle ja Dantelle yllättävän suuria vaikeuksia. Toinen puoliaika oli Bayernilta parempi, eikä moskovalaisilla ollut enää oikein mitään sanomista pelin kulkuun. Ei mikään ikimuistoinen esitys saksalaisilta, vaan pikemminkin ammattimainen rutiinovoitto.