Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Alkukauden top 5-topparit

Kirjoittaja: — 08/10/2013

Bundesliigassa pelaa niin Saksan kuin monen muunkin maan maajoukkueen keskuspuolustajia. Tässä pieni katsaus, ketkä alakerran isännistä ovat onnistuneet tehtävissään alkukauden aikana parhaiten.

5) Jan-Ingwer Callsen-Bracker, FC Augsburg

29-vuotias Callsen-Bracker on ollut Augsburgin ehdottomia johtohahmoja. Takavuosina paljon loukkaantumisista kärsinyt toppari ei onnistunut lyömään Leverkusenissa eikä Mönchengladbachissa läpi, mutta Augsburgissa on meneillään jo kolmas täysi kausi. Callsen-Bracker on Augsburgin kurinalaisen puolustuksen perikuva ja ehtipä mies myös jo puskea voittomaalin seuran kauden ensimmäisessä voitossa.

4) Naldo, VfL Wolfsburg

31-vuotias lähes kaksimetrinen brassi on ollut alkukaudella jälleen elementissään ja piti mm. Bayern Münchenin hyökkääjiä hienosti pihdeissään. Kovapotkuinen Naldo ampui Schalkea vastaan maalinkin. Rutinoitunut toppari on viihtynyt Bundesliigassa jo yli kahdeksan vuoden ajan ja onkin hiljalleen saavuttamassa sarjassa legendan aseman.

3) Antonio Rüdiger, VfB Stuttgart

Kaksikymppinen Saksan nuorten maajoukkuetoppari laukoi syyskuun alussa Hoffenheimia vastaan bundesliigauransa avausmaalin ja on noussut hämmästyttävän nopeasti Stuttgartin vastuunkantajaksi. Nuoren miehen kehitys mahdollisti Stuttgartille kapteeni Serdar Tascin myymisen.

2) Jerome Boateng, Bayern München

25-vuotias maajoukkuemies on hurmannut rutiinillaan ja tasaisella suorittamisellaan kautta koko kauden eikä Bayernilla totisesti ole toppariosastolla huolen häivää. Mestarien Liigassa hän otti Manchester Cityä vastaan punaisen kortin, joten seuraavan kierroksen ottelu jää Boatengilta väliin.

1) Dante, Bayern München

Sympaattinen pörröpää dominoi Bayernin alakerrassa yhdessä Boatengin kanssa ja takaa takalinjojen pitävyyden. 29-vuotias Brasilian maajoukkuemies on vaarallinen tekijä myös hyökkäyspäässä, mutta nauttii eniten vastustajan tähtihyökkääjien pimentämisestä.

loading comments...