Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Agentti-isä tyrmää huhut Ilkay Gündoganin Real Madrid-siirrosta

Kirjoittaja: — 09/11/2013

Espanjalaislehti Marca kirjoitti torstaina, että loukkaantuneen Dortmund-tähden Ilkay Gündoganin siirto Real Madridiin ensi kesänä olisi jo jokseenkin saletti. Gündoganin sopimus Dortmundissa on voimassa kesään 2015 asti. Keskikenttämiehen isä, joka toimii myös hänen agenttinaan, kuitenkin kiirehti Kickerissä sammuttamaan huhun pikimmiten.

– Meillä ei ole minkäänlaista sopimusta Real Madridin kanssa, Irfan Gündogan kuittaa.

Marca nimittää meneillään olevia keskusteluja “Operaatio Gündoganiksi”. Real Madridin väitetään varmistaneen etuosto-oikeus 23-vuotiaaseen. Espanjalaisten kerrotaan tarjonneen Dortmundille taiturista 30 miljoonaa euroa. Kaupankäyntiin kuuluu tärkeänä palasena myös 25-vuotias Nuri Sahin, jonka Dortmund on tällä hetkellä lainannut Real Madridista.

Dortmundin uskotaan olevan kiinnostunut pitämään Sahinin laina-ajan umpeutumisen jälkeenkin. Osto-optioon, jolla Dortmund saisi sitoutettua Turkin maajoukkuepelaajan, on asetettu hintalapuksi seitsemän miljoonaa euroa. Sahinin ja Gündoganin tulevaisuudella ei ole kuitenkaan aiemmin nähty minkäänlaista yhteyttä toisiinsa.

– Me olemme ottaneet aikalisän jatkosopimusneuvotteluissa, jotta Ilkay saa toipua loukkaantumisestaan rauhassa. Mutta totta kai on edelleen hyvin mahdollista, että päädymme Dortmundin kanssa jatkosopimukseen, Irfan Gündogan jatkaa.

Ilkay Gündogan on kärsinyt tällä kaudella sitkeistä selkävaivoista eikä ole pelannut kuin yhden bundesliigaottelun. Miehen toivotaan palaavan tositoimiin pian maaottelutauon jälkeen.

loading comments...