Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Marcel Koller tuorein ehdokas Nürnbergin valmentajaksi

Kirjoittaja: — 13/10/2013

1.FC Nürnbergille uuden valmentajan löytäminen tuntuu tuottavan odotettua suurempia hankaluuksia. Ensin ykköskandidaatti Christian Gross ei suostunut tehtävään, sillä seura ja valmentaja eivät päässeet yhteisymmärrykseen sopimusehdoista. Pian sen jälkeen kävi ilmi, ettei huhuissa Felix Magathin palkkaamisesta tuntunut olevan paljonkaan lihaa luiden ympärillä.

Tuoreimpana nimenä ilmoille on heitetty Marcel Koller. 55 maaottelua Sveitsin paidassa pelannut Koller on tällä hetkellä Itävallan A-maajoukkueen päävalmentajana, mutta jatkosopimusta hän ei ole maan futisliiton kanssa tehnyt. Perjantai-iltana varmistui, että Itävalta ei selviä ensi kesän MM-kisoihin, joten jatkosopimusta ei välttämättä enää edes yritetä saada valmiiksi. Itävaltalaislähteiden mukaan tosin liitolla olisi jatkoon halukkuutta.

Useat saksalaislähteet pitävät 52-vuotiasta Kolleria jo lähes varmana miehenä hommaan, mutta Koller itse oli vähäsanainen Österreich-lehdelle lauantaina antamissaan kommenteissa.

– En kommentoi Nürnberg-huhuja mitenkään. Olen yhä Tukholmassa eikä mikään ole varmaa, Koller suostui sanomaan.

Itävalta kohtaa tiistaina MM-karsintojen viimeisessä ottelussaan Färsaaret. Kenties sen jälkeen Nürnbergistäkin saadaan jo valmentajauutisia.

loading comments...