Wolfsburg, Mönchengladbach ja Leverkusen loivat painetta Bayernille

Kirjoittaja: — 04/04/2015

Bundesliigan illan huippukamppailu Borussia Dortmund-Bayern München sai iltapäivän kamppailuista lisäpanosta, kun sarjakärki Bayernin pahimmat uhkaajat, eli WfL Wolfsburg, Borussia Mönchengladbach ja Bayer Leverkusen voittivat kaikki omat pelinsä.

Iltapäivän muissa otteluissa Freiburg voitti 1. FC Kölnin 1-0, Eintracht Frankfurt ja Hannover 96 pelasivat 2-2 sekä Werder Bremen ja Mainz 05 tuloksen 0-0.

Sarjakakkonen Wolfsburg oli yllättävissä ongelmissa jumbojoukkue VfB Stuttgartin kanssa. Peli oli tasan vielä puoli tuntia ennen päätösvihellystä, mutta Ricardo Rodriguezin osuma vapautti Wolfsburgin pelin. Wolfsburg voitti kamppailun lopulta 3-1.

Rodriguez onnistui rangaistuspotkusta jo ensimmäisellä puoliajalla, Andre Schürrle maalasi toisella. Stuttgartin maalista vastasi juuri ennen taukoa Filip Kosticin esityöstä Martin Harnik.

Leverkusen ja Mönchengladbach hirmuiskussa

Bayer Leverkusen ja Borussia Mönchengladbach sen sijaan menivät omissa otteluissaan menojaan jo hyvissä ajoin. Leverkusen voitti HSV:n 4-0. Stefan Kiessling teki kaksi, Gonzalo Castro samoin.

Hoffenheim meni Mönchengladbachia vastaan johtoon Sven Schipplockin osumalla, mutta Max Krusen rankkarista tulleen tasoituksen jälkeen ei voittajasta ollut epäselvyyttä. Vieraille maalasivat myös Patrick Herrmann kahdesti ja Raffael kertaalleen. Tulos 1-4.

Bayern Münchenin sarjajohto ennen illan ottelua on seitsemän pistettä. Sunnuntain otteluissa kohtaavat Augsburg ja Schalke 04 sekä Hertha Berlin ja Paderborn.