Mönchengladbach nujersi Paderbornin – Sommer piti jälleen maalinsa puhtaana

Kirjoittaja: — 01/03/2015

Bundesligan sunnuntain ensimmäisessä ottelussa Borussia Mönchengladbach voitti kotonaan SC Paderbornin maalein 2-0.

Kotijoukkue siirtyi johtoon 18. minuutilla. Fabian Johnson sai pallon noin 25 metrissä. Yhdysvaltalainen harhautti yhdellä sivuttaisliikkelleä kaksi Paderbornin pelaajaa ja laukoi pelivälineen maaliin. Pallo otti kimmokkeen Paderborn-pakista, joten Lukas Krusella ei maalillaan ollut juurikaan mahdollisuuksia.

Ottelun ratkaisu syntyi noin kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä. Pallo pomppi rangaistualueen kulmalla päivystäneelle Patrick Herrmannille, joka lirutti pelivälineen ovelasti takakulmaan.

Mönchengladbach on päästänyt kevätpuoliskon kuudessa ottelussa vain kaksi maalia. Nollapeli oli Yann Sommerille kauden yhdeksäs.

Die Borussen on sarjassa kolmantena neljä pistettä Bayer Leverkusenin edellä. Paderborn on hyvästä alkukaudesta huolimatta tippunut putoamisviivan huonommalle puolelle.