Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Dortmund ja Manuel Friedrich pääsivät sopimukseen

Kirjoittaja: — 20/11/2013

Borussia Dortmund reagoi loukkaantumismurheisiinsa tekemällä loppukauden kattavan sopimuksen 247 bundesliigaottelun veteraanin Manuel Friedrichin kanssa. Viime kaudella Bayer Leverkusenin värejä kantanut Friedrich jäi kesällä ilman jatkosopimusta ja on pitänyt kuntoaan yllä neljännen sarjaportaan Rot-Weiß Oberhausenin harjoituksissa.

Friedrich liittyi viime viikolla Dortmundin harjoituksiin Neven Suboticin saatua polvivamman, joka pitää miehen loppukauden ajan sivussa. Topparintarve sen kuin vain kasvoi, kun maajoukkuepuolustaja Mats Hummels satutti kantapäänsä ja joutui niin ikään joulutaukoon asti syrjään.

– Reagoimme täten puolustuksen loukkaantumistilanteeseemme. Manuel Friedrichillä on valtavasti kokemusta ja hän on tehnyt hyvän vaikutuksen harjoituksissamme, Dortmundin urheilutoimenjohtaja Michael Zorc kommentoi.

Friedrich ja Dortmundin päävalmentaja Jürgen Klopp tuntevat toisensa hyvin, sillä Klopp toimi usean kauden ajan Friedrichin valmentajana Mainzissa. Myös keltapaitojen pelaajistossa on useita Friedrichin tuttuja ja hän onkin syystä iloinen sopimuksen saatuaan.

– Olen suunnattoman iloinen, että saan juosta Signal Iduna Parkin kentälle Borussia Dortmundin peliasussa. Tähän saakka sain nauttia tästä kokemuksesta vain vierasjoukkueen paidassa. Sen täytyy tuntua mahtavalta, kun sinulla onkin “Keltainen seinä” takanasi eikä sinua vastaan. Odotan innolla hienoa aikaa keltamustissa, onnellinen Friedrich hehkuttaa Der Westen-lehdessä.

loading comments...