Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Klaas-Jan Huntelaarin kentillepaluu viivästyy

Kirjoittaja: — 20/11/2013

Schalken ykköshyökkääjä Klaas-Jan Huntelaarin sairaslomasta on tulossa odottamattoman pitkä. Huntelaar loukkasi polvensa ottelussa Wolfsburgia vastaan 17.8. ja vielä kesällä miehen paluun ajankohdaksi suunniteltiin lokakuun loppua. Kuitenkin hollantilaisen palattua lokakuussa harjoituksiin hän satutti polvensa uudestaan yhteentörmäyksessä pelikaverin kanssa ja polvi päätettiin leikata.

Leikkaus meni hyvin ja sittemmin suunniteltiin, että 30-vuotias Huntelaar lentää Schalken joukkueen mukana Qatarin harjoitusleirille tammikuun alussa. Nyt pelitauko on jälleen pitkittymässä. Bildin mukaan Huntelaar on kertonut hollantilaiselle De Volkskrant-lehdelle tavoittelevansa harjoituksiin palaamista helmikuussa.

Kausi on jäämässä niin lyhyeksi, että hyökkääjätähdellä alkaa tulla todella kiire, mikäli hän mielii mukaan Hollannin ensi kesän MM-joukkueeseen. Etenkin, kun Robin van Persien vire tuntuu jatkuvan erinomaisena.

– Jos olen kunnossa, lähden MM-kisoihin. Täytyy vielä odotella, mutta minä ajattelen aina positiivisesti. Van Persie on pelannut viime aikoina hyvin. Karsinnoissa puolestaan minä tein fantastista jälkeä. Koskaan ei voi tietää, mitä tapahtuu, Huntelaar kommentoi Bildissä.

loading comments...