Bas Dost toi jälleen täydet pisteet Wolfsburgille – HSV ja Gladbach pelasivat tasan

Kirjoittaja: — 22/02/2015

Sunnuntaina Bundesligassa pelattiin kaksi ottelua. Ensimmäisessä HSV ja Borussia Mönchengladbach jäivät tasapeliin Hampurissa. Jälkimmäisessä ottelussa VfL Wolfsburg kukisti Hertha Berlinin.

HSV oli hyvin lähellä napata täydet kolme pistettä. Zoltán Stieber vei kotijoukkueen 1-0-johtoon noin 20 minuuttia ennen päätösvihellystä tarkalla sijoituksella noin 20 metristä.

Mönchengladbach nousi tasoihin, kun pelattiin jo ottelun lisä-aikaa. Branimir Hrgota puski Max Krusen kulmapotkun verkon perukoille.

Bas Dost jatkoi huikeaa maalivirettään, kun Wolfsburg päihitti Herthan maalein 2-1. Hollantilainen sivalsi ensimmäisen maalin jo kuudennella minuutilla. Vierinha antoi keskityksen, ja André Schürrle jatkoi päällään nerokkaasti pallon Dostille, joka sijoitti suoraan ilmasta alanurkkaan.

Hertha nousi tasohin puolen tunnin kohdalla. Valentin Stocker pisti pallon maalille, ja Julian Schieber puski heittäytymällä pelivälineen ylänurkkaan.

Susien voitto maali syntyi noin vartti ennen täyttä aikaa. Luiz Gustavo laukoi hurjan pommin noin 30 metristä tolppaan, ja paluupallo kimposi Dostille, joka viimeisteli varmasti tyhjään maaliin. Hollantilainen on osunut 12 kertaa edellisessä seitsemässä ottelussa.

Wolfsburg on toisena kahdeksan pistettä Bayernin perässä. Sarjakolmosena oleva Mönchengladbach on jäänyt Volkkarista jo kymmenen pinnaa.