Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Wolfsburgille kovan luokan vahvistus – André Schürrle siirtyy Saksaan

Kirjoittaja: — 02/02/2015

André Schürrlen siirtosaaga on viimein saatu päätökseen. Bundesligan sarjakakkosena majailevan WfL Wolfsburgin hyökkäyskalusto vahvistuu entisestään, kun Schürrle siirtyy seuraan Chelseasta.

Wolfsburg vahvisti tiedon virallisella Twitter-tilillään. 24-vuotias hyökkääjä solmi Susien kanssa sopimuksen kesään 2019 asti. Wolfsburgin arvioidaan pulittaneen lontoolaiseuralle siirtokorvausta noin 32 miljoonaa euroa.

Saksan paidassa kesällä maailmanmestaruuden voittanut Schürrle on Chelseassa jäänyt rotaatiopelaajan rooliin. Tällä kaudella mies on pelannut Valioliigassa vain 436 minuuttia tehden kolme maalia.

Wolfsburg kohtaa huomenna Eintracht Frankfurtin, mutta Shürrle debytoinee vasta viikonlopun ottelussa Hoffenheimia vastaan.

Toimittajan sana

Huikea vahvistus Wolfsburgille. On mielenkiintoista nähdä minkälaisen roolin Dieter Hecking Schürrlelle keksii. Periaatteessa piikkipaikka on Susien hyökkäyspelissä se osa-alue, joka kaipaisi ehostusta. Saksalainen voisi tavallaan pelata tuossa roolissa, vaikkei mies varsinainen kärkipelaaja olekaan. Todennäköisemmin Schürrle kuitenkin tulee pelaamaa laidalla tai esimerkiksi Bas Dostin alapuolella toisena hyökkääjänä.

Pitää silti muistaa, että Volkkarin hyökkäys on toiminut tällä kaudella mainiosti. Mikäli Schürrle mielii vakioavaajaksi, on onnistumisia tultava.

loading comments...