Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Erikoinen yhtälö: Wolfsburgin luottomies palkitaan Valioliigan mitalilla

Kirjoittaja: — 15/05/2015

Wolfsburgin hyökkäyspään pelaaja Andre Schürrle on kutsuttu entisen seuransa Chelsean toimesta lontoolaisten kauden viimeiseen sarjapeliin vastaanottamaan Valioliigan mestaruusmitali.

Schürrle, 24, myytiin Chelseasta Wolfsburgiin tammikuussa 22 miljoonan punnan suuruisella siirtosummalla. Saksalaispelaaja pelasi alkukaudesta 14 Valioliigan ottelussa ja teki niissä kolme osumaa ennen paluutaan kotimaahansa.

Schürrle arvostaa Chelsean avokätistä elettä. Saihan hän kuitenkin kutsun silti, vaikkei nykyisin enää edustakaan Valioliigan mestarijoukkuetta.

– En tiennyt että saisin mitalin, kun en pelannut kauden toisena puolikkaana, Schürrle sanoi BBC:lle.

Jose Mourinho lähetti minulle tekstiviestin, jossa sanottiin että saisin mitalin ja he pyysivät minua tulemaan viimeiseen peliin. Se oli mielestäni todella kiva juttu.

Vaikka Schürrle ei voittanutkaan tällä kaudella Bundesligan mestaruutta Wolfsburgin kanssa, hän on joka tapauksessa iloinen Chelsean menestyksestä. Katkeruutta ei ole havaittavissa.

– Olen todella iloinen poikien puolesta. He pelasivat hyvän toisen puolikkaan kaudesta. On hienoa, että saan mitalin, mutta pojat tekivät työt sen eteen.

– Minulla on maailmanmestaruus (Saksan kanssa kesältä 2014), mikä oli minulle täydellistä ja myös kauden alku oli loistava, hän lisäsi.

Chelsea pelaa viimeisen ottelunsa tämän kauden Valioliigassa 24. toukokuuta Sunderlandia vastaan. Se kohtaa maanantaina toiseksi viimeisessä sarjapelissään West Bromwichin vieraskentällä.

Toimittajan sana:

Chelsean – tai oikeastaan Jose Mourinhon – ele kutsua Schürrle kauden päätöspeliin on ihailtava teko. Jälkeenpäin portugalilaisluotsi saattaa jopa hiukan katua saksalaisen myymistä, minkä takia hän haluaa osoittaa tämän olleen iso osa joukkuetta ennen lähtöä. Schürrlenkään ei luulisi jatkossakaan sanovan pahaa sanaa lontoolaisjätistä tämän tempauksen jälkeen.

loading comments...