Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Eden Hazard harmittelee De Bruynen lähtöä: “Olisin tykännyt pelata hänen kanssaan”

Kirjoittaja: — 28/03/2015

Loistavaa kautta VfL Wolfsburgin riveissä pelaava Kevin De Bruyne ei koskaan noussut loistoon Chelseassa pelatessaan. Miehen entinen joukkuetoveri Eden Hazard olisi halunnut maanmiehensä jäävän lontoolaisseuraan.

– Hän (De Bruyne) on loistava pelaaja. José Mourinho päästi hänet lähtemään, eikä antanut peliaikaa. Se ei ollut minun päätökseni. Luulen, että hän olisi pärjännyt hyvin Chelseassa, sillä hänellä on loistavia ominaisuuksia. Luulen, että Chelseassa saat enemmän painetta niskaasi kuin Wolfsburgissa, Hazard kertoi ranskalaislehti L`Equipelle.

– Olisin tykännyt pelata hänen kanssaan.

De Bruyne siirtyi Wolfsburgiin tammikuussa 2014. Mies vietti Chelsea-ajastaan suurimman osan lainalla. Belgialainen pelasi The Bluesissa syksyllä 2013 Valioliigassa vain 131 minuuttia. Mourinho ei nähnyt De Bruynelle käyttöä, joten mies siirtyi Saksaan.

Wolfsburgissa 23-vuotiaan pelintekijän tahti on ollut tappavaa. 57 ottelussa De Bruyne on tehnyt yhteensä 17 maalia ja antanut 31 maalisyöttöä. Mies johtaa tämän kauden kaikkien Euroopan sarjojen maalisyöttötilastoa 17 syötöllään. Wolfsburg on Bundesligassa toisena.

Hazardin ja De Bruynen yhteispeliä voi ihailla, kun Belgia isännöi Kyprosta EM-karsintojen ottelussa lauantaina kello 21:45.

loading comments...