Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Marca: Chelsea valmis tarjoamaan Reusille 10 miljoonan euron vuosipalkkaa

Kirjoittaja: — 17/11/2014

Sisarsivustomme Laliiga.com uutisoi hiljattain, että Borussia Dortmundissa pelaavan Marco Reusin nimi on Real Madridin hankintalistalla. Nyt näyttäisi siltä, että Real saattaa jäädä kakkoseksi kilpailussa Saksan maajoukkuehyökkääjästä. Madridilaislehti Marca uutisoi, että Chelsea olisi tällä hetkellä vahvimmin kiinni Reusissa.

Lehden mukan Chelsea-manageri José Mourinho on jo keskustellut siirrosta Reusin agentin Volker Struthin kanssa. Reus on pelaajana ilmeisesti myös Chelsea-omistaja Roman Abramovitshin mieleen.

25-vuotiaan Reusin vuonna 2017 päättyvässä sopimuksessa on tiettävästi vain 25 miljoonan euron ulosostopykälä, joten hänet todennäköisesti ostetaan pois viimeistään 1,5 vuoden kuluttua. Matala ulosostopykälä mahdollistaa myös sen, että seurat voivat tarjota Reusille melko korkeaa palkkaa. Marcan mukaan juuri tässä on Chelsean valtti. Lontoolaisseura on tiettävästi valmis maksamaan Reusille vuosittain 10 miljoonaa euroa.

Mikäli Marcan tiedot pitävät paikkansa, Real Madridkaan ei ole vielä täysin ulkona tarjouskilvasta. Lehden mukaan Dortmund ja Real ovat sopineet, että Los Blancosille annetaan mahdollisuus tehdä korkeinta tarjousta vastaava tarjous. Tällaisen sopimuksen myötä Realilla olisi tietyllä tapaa etuosto-oikeus.

Chelsea ja Real Madrid tuskin ovat ainoat seurat Reusin perässä. Marcan mukaan myös Barcelona ja Manchester United ovat kiinnostuneita. Lisäksi on muistettava Bayern München, joka mielellään hankkii pelaajia muista saksalaisseuroista. Bayernin ja Dortmundin välit eivät tosin tällä hetkellä ole kovinkaan lämpöiset, joten Dortmund todennäköisesti haluaisi myydä Reusin johonkin muuhun seuraan.

loading comments...