Wolfsburg voitti vaikeuksista huolimatta

Kirjoittaja: — 05/10/2014
Tagit:

Sunnuntain ensimmäisessä Bundesliga-ottelussa VfL Wolfsburg ja FC Augsburg ottivat mittaa toisistaan Volkswagen Arenalla. Kotijoukkue oli parempi maalein 1-0.

Wolfsburg pelasi torstaina Eurooppa-liigaa, ja se näkyi pieninä käynnistämisvaikeuksina. Augsburgilla olikin parhaat paikat ennen Wolfsburgin maalia. Noin puolen tunnin kohdalla vierailijoilla oli lyhen ajan sisään kaksi paikkaa siirtyä johtoon. Ensin Raúl Bobadilla laukoi hieman yli ja vain hetkeä myöhemmin Diego Benaglio torjui Halil Altıntopin yrityksen.

Kenties ottelun paras paikka syntyi pari minuuttia ennen kotijoukkueen maalia. Tobias Werner pääsi laukomaan avopaikasta noin kymmenestä metristä, mutta laukaus meni muutaman sentin yli maalin.

Noin tunnin pelin jälkeen syntynyt voittomaali oli Naldon käsialaa.Toppari puikkelehti keskikentän läpi ja syötti Sebastian Jungille, joka palautti pallon brassille, jonka laukaus painui vasempaan alakulmaan.

Maalin jälkeen Wolfsburgin peli vapautui. Joukkue piti Augsburgin helposti poissa maalipaikoilta ja pyöritteli omaa peliään mukavasti. Kevin De Bruyne löysi takaviistosta Luiz Gustavon, mutta brassin sijoitus meni vain hieman ohi.

Augsburgin paras paikka syntyi noin kymmenen minuuttia ennen loppua, kun Alexander Esswein pääsi läpiajoon. Benaglio kuitenkin sai venytettyä itsensä Essweinin harhautuksen tielle. Naldon osuma jäi lopulta ottelun ainoaksi

Toimittajan sana

Eurooppa-liigan ottelu selvästi painoi vielä kotijoukkueen jaloissa, joten olosuhteisiin nähden voitto oli hyvä suoritus Wolfsburgille. Peli ei tänään kokonaisuutena toiminut alkukauden malliin, ja Augsburg olisi voinut hyvin yltää pisteille. Näin kuitenkin tällä kertaa.