Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Wolfsburg sopimukseen Max Krusen kanssa

Kirjoittaja: — 10/05/2015
Tagit:

Hyökkääjä Max Kruse siirtyy Borussia Mönchengladbachista Wolfsburgin riveihin. 11 kertaa Saksan A-maajoukkueen paidassa esiintynyt Kruse on allekirjoittanut neljävuotisen sopimuksen Wolfsburgin kanssa.

– Olemme iloisia, että Max Kruse on halukas liittymään seuraamme. Hän todellakin on sellainen hyökkääjä, millaista me olemme kaivanneet kokoonpanoomme. Hän lisää hyökkäysvoimamme laatua, Wolfsburgin urheilutoimenjohtaja Klaus Allofs kertoo seuran tiedotteessa.

– Max on taitava ja lahjakas pelaaja sekä esimerkillinen keulahahmo. Hän on kehittynyt viime vuosien aikana todelliseksi johtajaksi. Hän tuo lisää laatua mukanaan hyökkäyspeliimme tulevalla kaudella niin liigassamme kuin kansainvälisissä peleissäkin, joukkueen päävalmentaja Dieter Hecking lisää.

Kruse on pelannut Borussia Mönchengladbachin lisäksi aikaisemmin Werder Bremenissä, St. Paulissa ja Freiburgissa yhteensä 131 Bundesliiga-ottelua ja viimeistellyt 35 maalia. Saksan maajoukkueessa mies on tehnyt yhden osuman.

– Odotan innolla seuraavaa haastettani Wolfsburgin riveissä. Tällä hetkellä keskityn vielä täysin kolmeen jäljellä olevaan otteluun Mönchengladbachin paidassa, mutta kesäloman jälkeen haluan antaa täyden panokseni uuden seurani menestymisen eteen, Kruse tiivistää.

loading comments...