Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Werder Bremenin viimeinenkin hyökkääjä sairastuvalle

Kirjoittaja: — 20/10/2013

Werder Bremen on tehnyt kauden yhdeksässä ottelussa vain yhdeksän maalia. Vain Braunschweig on ollut bundesliigajoukkueista sitä tehottomampi. Lauantaina Werder Bremen pelasi yhdessä SC Freiburgin kanssa kauden ensimmäisen maalittoman tasapelin.

Maalintekovaikeuksien on helppo ennustaa jatkuvan tai jopa syvenevän, sillä nyt joukkueen paras maalintekijä Nils Petersen joutui sairaslomalle lähes koko syyskauden ajaksi. 24-vuotias Petersen on tehnyt Bremenille alkukauden aikana kolme maalia. Muista pelaajista vain äskettäin pitkän kuivan kautensa päättänyt Eljero Elia on pystynyt kahden maalin rajan rikkomaan.

Kreiszeitungin mukaan Petersen satutti eilisen Freiburg-ottelun loppuhetkillä vasemman polvensa ristisiteet ja sairasloman pituudeksi arvioidaan alustavasti kuusi viikkoa. Kun myöskään argentiinalainen Franco di Santo ei ole tällä hetkellä pelikunnossa, joutuu Bremen ensi viikonlopun Wolfsburg-otteluun kokonaan ilman puhdasta hyökkääjää. Todennäköisesti tilaisuutensa tuleekin samaan nuoriso-osaston Martin Kobylanski tai 18-vuotias Melvyn Lorenzen, joka on tehnyt tällä kaudella Regionalliigassa kolme maalia.

Hyvin todennäköistä on myös, että Werder Bremen odottaa palavasti tammikuun siirtoikkunan aukeamista ja suuntaa kärkimiesostoksille.

loading comments...