Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Useat bundesliigaseurat tavoittelevat Hannoverin junioritähteä

Kirjoittaja: — 23/10/2013

Hannover 96:n toisen polven jalkapalloilija Tim Dierßen nostattaa suurta kiinnostusta pitkin bundesliigakarttaa. Nettisivusto spox.com kertoo ainakin Bayer Leverkusenin, Werder Bremenin, Borussia Mönchengladbachin, Hoffenheimin ja Wolfsburgin olevan halukas solmimaan junioritähden ensimmäisen ammattilaispelaajasopimuksen.

17-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja debytoi viikonloppuna Hannoverin reservijoukkueen riveissä Regionalliiga-ottelussa Victoria Hamburgia vastaan. 2-0 päättyneessä ottelussa Dierßen teki Hannoverin johtomaalin jo toisella peliminuutilla ja pelasi täydet minuutit. A-nuorten Bundesliigassa hän on tällä kaudella viimeistellyt neljä maalia ja alustanut kuusi.

Tämän kauden aikana lukio-opintojaan viimeistelevän Dierßenin uskotaan olevan ensi kaudella valmis aloittelemaan ammattilaisuraansa ja liittyvän pysyvästi jonkin bundesliigajoukkueen harjoitusvahvuuteen. Hän matkusti kesällä jo Hannoverin ykkösmiehistön mukana harjoitusleirille Itävaltaan ja Hannover on luonnollisesti myös halukas talentistaan kiinni pitämään.

– Minusta olisi hienoa, jos Tim pysyisi meillä ja allekirjoittaisi Hannoverin kanssa ensimmäisen ammattilaissopimuksensa. Täällä hän tulee varmasti saamaan tilaisuutensa, Hannoverin päävalmentaja Mirko Slomka kommentoi juniorin tulevaisuutta.

Tim Dierßen on edustanut Saksaa kaikissa toistaiseksi mahdollisissa juniorimaajoukkueissa. Hänen isänsä Bernd Dierßen pelasi 80-luvulla kaikkiaan 140 bundesliigaottelua Hannoverin ja Schalken paidassa ja oli myös samassa juniorimaajoukkueessa mm. Lothar Matthäusin ja Rudi Völlerin kanssa.

loading comments...