Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Hannover vahvisti hyökkäystään – Joselu siirtyy Hoffenheimista

Kirjoittaja: — 10/06/2014

Hannover on tehnyt kovan luokan hankinnan hyökkäyspäähänsä. Kärkimies Joselu siirtyy Hoffenheimista 96-paitaan nelivuotisella sopimuksella. Siirron yksityiskohtia seurat eivät ole kertoneet julkisuuteen.

24-vuotias espanjalainen pelasi viime kauden lainalla Eintracht Frankfurtissa, jossa hän 33 pelaamassaan virallisessa ottelussa viimeisteli 14 maalia.

– Joselu nousi päättyneellä kaudella selkeästi esille ja pelasi vakuuttavasti. Tavoitteemme oli hankkia laatuhyökkääjä, jolla on Bundesliigakokemusta ja samalla myös potentiaalia kehittyä edelleen ja sen myötä olemme iloisia siitä, että Joselu on nyt Hannover 96:n pelaaja, urheilujohtaja Dirk Dufner sanoi seuran verkkosivuilla.

Joselu itse näkee siirron merkittävänä askeleena urallaan eteenpäin.

– Tavoitteeni oli siirtyä seuraan, jolla on selkeät tavoitteet omalta osaltani. Nyt pääsen joukkueeseen, joka haluaa pelata viihdyttävää jalkapalloa ja joka janoaa menestystä. Haluan maksaa takaisin seuralle maalien merkeissä ja odotan jo nyt valmistautumiskautta ja ensimmäistä otteluani Hannover 96:n paidassa totesi Joselu.

loading comments...