Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Ujah maalistaan Allianz Arenalla: “Tulen muistamaan sen lopun elämääni”

Kirjoittaja: — 28/02/2015

Bayern München rökitti 1.FC Kölnin perjantaina Allianz Arenalla maalein 4-1. Tappiosta huolimatta ottelu oli vierailijoiden ainoan osuman puskeneelle Anthony Ujahille ikimuistoinen.

– Maalin tekeminen Manuel Neuerille on asia, josta jokainen hyökkääjä voi olla ylpeä. Olen ylpeä maalista, ja sain siitä itseluottamusta, jotta voin auttaa joukkuettani säilymään liigassa. Se oli todella, todella, todella upea hetki, ja tulen muistamaan sen lopun elämääni, Ujah kertoi Bundesligan virallisten nettisivujen haastattelussa.

Nigerialainen kavensi tilanteeksi 2-1 juuri ennen taukovihellystä. Toisen puoliajan alussa Kölnillä oli hyvä vaihe, jonka aikana se olisi voinut nousta tasoihin. Neuer kuitenkin piti torjunnoillaan kotijoukkuetta pystyssä. Myös Ujahilla oli hyvä paikka, mutta tällä kertaa pallo ei löytänyt tietään verkon perukoille.

– Luulin, että laukaus menisi sisään, mutta hän (Neuer) näytti, miksi hän on maailman paras.

Köln tulee keväällä taistelemaan putoamista vastaan. Joukkue on ennen kierroksen muita otteluita kolmen pisteen päässä putoamisviivasta. Ujah ei nähnyt tappiota Bayernille katastrofina.

– Tiedämme, että olemma vaikeassa asemassa, mutta olisi ollut eri asia, jos olisimme pelanneet toista säilymistaistossa olevaa joukkuetta vastaan. En tarkoita olisi hyväksyttävää hävitä, koska vastassa oli Bayern, mutta voimme hyödyntää hyvin tekemiämme asioita seuraavissa peleissä. Mielemme ei ole maassa tämän ottelun jälkeen.

Köln kohtaa jo tiistaina Saksan Cupissa Freiburgin.

loading comments...