Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Felix Magath: “Bayern München alkaa kiinnostaa myös Messiä”

Kirjoittaja: — 05/02/2014

Bayern Münchenin valmentajana vuosina 2005 ja 2006 kaksi tuplamestaruutta voittanut Felix Magath uskoo, että seurasta tulee lähivuosina entistäkin kiinnostavampi jalkapallomaailman kirkkaimmille tähdille. Menestys ruokkii menestystä ja vain taivas on rajana Bayernin pelaajakaupoille.

– Jos Bayer München voittaa tällä kaudella uudestaan Mestarien liigan, alkaa se kiinnostaa myös Lionel Messin kaltaista pelaajaa, Magath vannoo SportBildissä.

Kansallisella tasolla Magath ei usko Bayernin dominanssilla olevan enää mitään rajaa. Kaikki Saksan parhaat pelaajat palavat Magathin halusta päästä Bayern Müncheniin. Esimerkkinä valmentajalegenda käyttää maailman parhaaksi maalivahdiksi äskettäin valittua Manuel Neueria.

– Syy on siinä, että Bayern München on dominoinut Saksassa viimeisten vuosien aikana. Pelaajat eivät voi välttyä siltä ajatukselta, jos he haluavat pelata Bayernissa. Katsokaa vaikka Manuel Neueria. Hän seisoi nuorena poikana Schalken kannattajakurvissa ja huusi solvauksia Bayernille.

– Nyt hän on Münchenissä ja sai valinnan maailman parhaaksi maalivahdiksi. Sitä ei olisi ikinä tapahtunut Gelsenkirchenissä, Magath muistuttaa.

loading comments...