Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Harjoituspelien haparointi ei ole vaikeuttanut Tim Sparvin asemaa

Kirjoittaja: — 04/02/2014
Tagit:

Kakkosbundesliigassa palataan tositoimiin puolentoista kuukauden tauon jälkeen tulevana viikonloppuna. Heti kevätkauden avauskierroksella on edessä tärkeä suomalaiskohtaaminen, kun nousukamppailussa oleva SpVgg Greuther Fürth matkustaa Kaiserslauternin vieraaksi.

Kaiserslauternin Alexander Ring voi elätellä toiveita peliajasta, sillä vastuuta tammikuun harjoituspeleissä tuli kohtalaisen mukavasti ja upottipa Ring yhden komean maalinkin Paderbornin verkkoon. Luultavammin Ring kuitenkin aloittaa ottelun vaihtopenkillä.

Greuther Fürthin Tim Sparv on saanut kritiikkiä harjoitusotteluiden haparoinnistaan, mutta valmentaja Frank Kramerin luotto suomalaiseen ei silti horju. Eikä horju Sparvin oma itseluottamuskaan, vaikka testipeleissä Unterhachingia ja VfB Stuttgartia vastaan 26-vuotiaalta keskikentän ankkurilta nähtiinkin muutama paha harhasyöttö.

– Se ei ole sitä peliä, mitä itseltäni odotan. Tavallisesti en tee tuollaisia virheitä, Sparv tunnusti Bildille.

Valmentajan luotto Sparviin on lähes rajaton

Sparv myöntää, että joukkue on paiskinut harjoituskaudella ankarasti töitä, mutta kieltää olevansa väsyneempi kuin muu joukkue.

– Harjoitusottelut ovat harjoitusotteluita. Silloin keskittymiseni ei välttämättä aina ole niin korkea kuin sen pitäisi olla. Mutta kun Kaiserslauternissa pelataan taas pisteistä, on pelini varmasti taas raiteillaan, suomalainen vakuuttaa.

26-vuotiaan Huuhkaja-pelurin nauttimasta luotosta kertoo paljon sekin, että valmentaja Kramer peluutti Sparvia launtaisessa kenraaliharjoituksessa VfR Aalenia vastaan edelleen täydet 90 minuuttia, vaikka Fürth tekikin ottelussa peräti seitsemän vaihtoa. Sparvin aseman murenemiseksi vaaditaan nähtävästi paljon enemmän kuin muutama harjoituspelin harhasyöttö.

loading comments...