Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Siirto Barcelonaan varmistumassa pian? Ter Stegen kieltäytyi Mönchengladbachin jatkotarjouksesta

Kirjoittaja: — 06/01/2014

Borussia Mönchengladbachin 21-vuotiaan veräjänvartijan Marc-André ter Stegenin siirrolla FC Barcelonaan on spekuloitu jo pitkään. Tänään huhumylly sai taas tynnyrikaupalla lisää vettä, sillä Kickerin tietojen mukaan ter Stegen on kieltäytynyt Mönchengladbachin tekemästä jatkosopimustarjouksesta.

Ter Stegenin nykyinen sopimus jatkuu vielä kauden 2014-2015 yli, mutta Barcelonan kassa riittää varmuudella miehen irrottamiseen kasvattajaseurastaan. Barcelona oli ter Stegenin perässä jo keväällä 2012, mutta tuolloin jatkosopimusneuvotteluissa löydettiin vielä yhteisymmärrys. Ulosostoklausuulia sopimukseen ei kuitenkaan kirjattu.

– Meidän täytyy etsiä jostain uusi maalivahti ensi kaudeksi, Borussia Mönchengladbachin urheilutoimenjohtaja Max Eberl vahvisti Kickerille.

Ter Stegen ei paljastanut toistaiseksi mitään tulevaisuudensuunnitelmistaan. Barcelona on kuitenkin vihjaissut jo hyvissä ajoin nykyisen ykkösvahdin Victor Valdésin jättävän seuran kauden päätteeksi. Korvaajan etsintä onkin ollut käynnissä jo pitkään ja ter Stegeniä on espanjalaismediassa pidetty selkeänä ykköskandidaattina.

Ter Stegen on edustanut Borussia Mönchengladbachia neljävuotiaasta saakka. Hän on ehdolla myös Saksan tulevan kesän MM-kisajoukkueeseen.

loading comments...