Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Saksan nuorisomaajoukkuepelaaja itsevarmana: Haluan haastaa Schweinsteigerin

Kirjoittaja: — 21/06/2015

Saksan alle 21-vuotiaiden maajoukkuepelaaja Joshua Kimmich on varoittanut roolimalliaan Bastian Schweinsteigeria. Nuorukainen aikoo tosissaan haastaa kokeneemman pelurin peliajasta Bayern Münchenissä ensi kaudella.

Kimmichin siirrosta uutisoitiin jo tammikuussa. RB Leipzigin lupauksen kerrottiin siirtyvän Bayerniin kahdeksan miljoonan euron suuruisella siirtokorvauksella. Sopimuksen kerrottiin olevan viisivuotinen.

Kimmich vakuuttaa, ettei ole tyytymässä penkkimiehen rooliin Saksan mestarijoukkueessa. Tavoitteena on vallata alemman keskikenttämiehen paikka, josta taistelee muun muassa Schweinsteiger.

– Bayern olisi voinut ostaa kenet tahansa kutospaikan pelaajan maailmassa, joten se, että he halusivat minut oli suuri kunnia, 20-vuotias Kimmich sanoi Sonntag in Pragille.

– Tietysti Schweinsteiger on hieno roolimalli minulle. Mutta ensi kaudesta alkaen me olemme joukkuetovereita, ja jollain tapaa myös kilpailijoita.

Schweinsteigerilla, 30, on enää vuosi jäljellä sopimustaan Bayernin kanssa. Kokenut keskikenttäpelaaja on useissa siirtohuhuissa linkitetty Valioliigassa neljänneksi päättyneellä kaudella sijoittuneeseen Mancchester Unitediin.

loading comments...