Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Guardiola heittää jatkon suhteen pallon Schweinsteigerille

Kirjoittaja: — 23/05/2015

Bastian Schweinsteiger kuuluu käytännössä kalustoon Allianz Arenalla, mutta kokeneen keskikenttämiehen jatko Bayern Münchenissa ei ole edelleenkään varmaa. Schweinsteigerilla on sopimusta Bayernin kanssa jäljellä vielä vuosi, mutta etenkin Manchester United on ollut erittäin kiinnostunut Saksan maajoukkuekapteenista.

Bayernin päävalmentaja Pep Guardiola painottaa haluavansa pitää Schweinsteigerin joukkueessaan, mutta sanoo samalla ratkaisun olevan nyt 30-vuotiaan pelimiehen omissa käsissä.

– En voi tehdä päätöstä Bastin puolesta. Hän on uskomaton legenda seurassa, mutta hänen täytyy tehdä päätös – ei Pepin tai [toimitusjohtaja] Karl-Heinz Rummeniggen, Guardiola sanoi lehdistötilaisuudessa ESPN:n mukaan.

– Hänellä on sopimus ja hän on osa ensi kauden suunnitelmiani, Guardiola lisäsi.

Schweinsteigerin ja Manchester Unitedin välillä on selkeä linkki Louis van Gaalin muodossa. United-manageri tuntee ”Schweinin” erinomaisesti Bayern-vuosiltaan ja lisännee myös seuran houkuttelevuutta pelaajan itsensä kannalta.

Jo teini-iässä Rosenheimista Bayernin junioreihin siirtynyt Schweinsteiger on pelannut joukkueen riveissä peräti 341 Bundesliigaottelua ennen kauden 2014-15 päätöskierrosta. Saksan maajoukkueessa hän on esiintynyt kunnioitettavat 109 kertaa. Maaleja on syntynyt Bundesliigassa 44 ja maajoukkuepaidassa 23.

loading comments...