Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Manchester United tarkkaili Toni Kroosia perjantaina

Kirjoittaja: — 26/01/2014

Englantilainen Mirror-lehti uskoo, että Manchester United on kiinnostunut Bayern-tähti Toni Kroosin palkkaamisesta. Unitedin valmentaja David Moyes oli perjantaisessa Mönchengladbachin ja Bayern Münchenin kohtaamisessa paikan päällä Borussia-Parkilla.

Etukäteen uskottiin miehen saapuneen tarkkailemaan lähinnä Patrick HerrmanniaMax Krusea ja Bayern-toppari Dantea, mutta nyt uskotaan, että matka tehtiin lähinnä Kroosin takia. Moyesin seurassa peliä katseli Toni Kroosin asianhoitaja Sascha Breese.

Kroos on ollut Bayernin ehdottomia luottomiehiä viimeisen 18 kuukauden ajan. Hänen sopimuksensa umpeutuu kesällä 2015 ja Mirrorin mukaan jatkosopimusneuvottelut ovat tällä hetkellä jumissa. Bayern on luonnollisesti kiinnostunut pitämään 24-vuotiaan keskikenttäpelaajan riveissään, mutta kyse on ensisijaisesti rahasta.

– Jokaisessa sopimuksessa kyse on rahasta. Toistaiseksi neuvottelut Tonin kanssa eivät ole johtaneet uuteen sopimukseen, mutta olemme kiinnostuneita jatkosta hänen kanssaan, Bayernin johtokunnan puheenjohtaja Karl-Heinz Rummeniggen tiedetään sanoneen.

Sascha Breese toimii Kroosin lisäksi myös mm. Marco ReusinMario Götzen ja Sidney Samin agenttina.

loading comments...