Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Joshua Kimmich siirtyy kesällä Bayerniin

Kirjoittaja: — 02/01/2015

Tällä hetkellä 2.Bundesligan RB Leipzigissa pelaava Joshua Kimmich siirtyy Bayern Müncheniin heinäkuussa. Korvaus siirrosta menee kuitenkin VfB Stuttgartin kassaan, joka omistaa pelaajan oikeudet.

Siirtokorvausta ei julkistetttu. Kimmich allekirjoitti sopimuksen Bayern Münchenin kanssa aina vuoteen 2020 asti

19-vuotias Kimmich on voittanut nuorten Euroopanmestaruuden Saksan U19-maajoukkueen kanssa. Nyt nuoruokainen on murtautumassa isoon rooliin U21-joukkueessa.

Kimmich rouhii pääsääntöisesti puolustavassa roolissa keskikentällä. Mies pelaa kauden loppuun Leipzigissa.

Toimittajan sana

Bayernin edustusjoukkueessa Kimmichille tuskin on hetkeen jämäminuutteja kummempaa luvassa. Nuorukainen on tänä syksynä pelannut 13 ottelua RB Leipzigin keskikentän pohjalla. Nousemistaistoon ennustettu Leipzig on tällä hetkellä seitsemäntenä.

Stuttgartin kannalta tämä oli vähän jännä kuvio, koska joukkue vasta kiinnitti Kimmichin viiden vuoden sopimuksella seuraan. Luultavasti tarjous on ollut melkoisen houkutteleva, sillä mitään tarvetta pelaajan myymiselle Stuttgartilla ei ollut.

Toivotaan, että nuorukaisen lupaavalta näyttänyt kehityskäyrä ei tyssää tähän. Luultavasti Kimmich nähdään ensi syksynä lainasopimuksella jonkun muun seuran kuin Bayernin paidassa.

loading comments...