Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Pepe Reina sivussa useita viikkoja

Kirjoittaja: — 07/10/2014

Bayern Münchenin sairastuvalla alkaa olla ahdasta. Nyt maalivahti Pepe Reina huilaa pohjevamman vuoksi useita viikkoja.

Espanjalaisvahti loukkasi itsensä maanantai-iltana Paulaner Cupin finaalissa. Mies reväytti vasemman pohkeensa vaarattoman näköisessä tilanteessa noin viiden minuutin pelin jälkeen.

Reina saapui Müncheniin kesällä Liverpoolista pelattuaan viime kauden lainalla Napolissa. Espanjalainen ei ole vielä kirjauttanut tililleen ainuttakaan virallista ottelua.

Paulaner Cupissa pelaajat ja joukkueet ympäri maailmaa saavat haastaa Bayern Münchenin tähtipelaajat. Osallistuminen on ilmainen. Bayern voitti lämminhenkisen turnauksen finaalissa Paulaner Dream Teamin 5-1.

Toimittajan sana

Käytännössä Reinan loukkaantuminen tarkoittaa sitä, että Manuel Neuerin loukkaantuessa maalinsuulle marssii 33-vuotias Tom Starke. Luultavasti espanjalaisvahdille oli luvassa minuutteja Saksan Cupin puolelta, mutta nyt nuo minuutit siunaantuvat Starkelle.

Suurta merkitystä Bayernin tilanteelle Reinan poissaololla ei siis ole, mutta loukkaantumiset ovat aina ikäviä. Merkitys näkyisi vasta, mikäli Neuer loukkaantuisi. Espanjalainen on kuitenkin maalivahtina aivan eri tasoa kuin Starke.

loading comments...