Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Ribéryn paluu lähestyy

Kirjoittaja: — 08/10/2014

Suurin osa Bayernin pelaajista on maajoukkueen matkssa, mutta Franck Ribéry jäi Müncheniin toipumaan polvivammastaan. Tiistaina ranskalainen harjoitteli pallon kanssa itsenäisissä harjoituksissa.

Ribéryn kevät ja kesän MM-kisat menivät pilalle selkävaivojen vuoksi, ja nyt miestä on kiusannut polvilumpion jänne. Tällä kaudella ranskalainen on pelannut vain 22 minuuttia. Ribéryn odotetaan palaavan tositoimiin muutaman viikon sisällä.

Bayernin loukkaantumishuolet alkavat hiljalleen helpottaa, mutta toipilaiden lista on vielä pitkä. Riberyn lisäksi sieltä löytyvät mm.Bastian Schweinsteiger, Thiago Alcântara, Javi Martínez, Holger Badstuber ja Pepe Reina. Thiago kuntoutuu hyvää vauhtia, ja espanjalainen palannee kentille pian maaottelutauon jälkeen.

Toimittajan sana

Paluu ei vielä itsessään  tarkoita, että Ribéry olisi täydessä kunnossa. Polvilumpion vaivat voivat helposti uusiutua. Esimerkiksi Bastian Schweinsteiger on ollut samaisten ongelmien vuoksi koko alkukauden sivussa. Jos polvi vaatii leikkaushoitoa, kestää toipumisaika useista kuukausista jopa vuoteen. Toivotaan, että Ribery selviää vähemmällä.

loading comments...