Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Bayern cup-peliin loukkaantumisten riivaamana

Kirjoittaja: — 07/04/2015

FC Bayern München pelaa keskiviikkona Saksan cupin ottelunsa Bayer Leverkusenia vastaan. Joukkue kärsii ottelun alla lukuisista poissaoloista.

Keskiviikkona Bayern joutuu pärjäämään ilman keskikentän luottopelaajaansa Bastian Schweinsteigeria. Pelaajan loukkaantuminen ei ole vakava, mutta vamma estää silti pelaamisen keskiviikon pelissä. Schweinsteiger tuli vaihtoon vajaan 60 minuutin pelin jälkeen lauantain 1-0-voitossa Borussia Dortmundia vastaan, eikä pystynyt harjoittelemaan maanantaina joukkueen kanssa.

Bayernin päävalmentaja Pep Guardiola vahvistaa Schweinsteigerin olevan sivussa keskiviikkona.

– Hän ei tule olemaan käytettävissä, Guardiola sanoi tiistain pressitilaisuudessa.

Sivussa keskiviikkona on myös tänään 32-vuotissyntymäpäiviään viettävä ranskalaistaituri Franck Ribery, joka ei ole pelannut lähes kuukauteen loukattuaan itsensä Mestarien liigan ottelussa Shahtar Donetskia vastaan.

Bayernilla on Riberyn ja Schweinsteigerin lisäksi muitakin huolia loukkaantumisrintamalla. David Alaba on sivussa polvivamman vuoksi ja Arjen Robben kärsii vatsan seudun loukkaantumisesta.

Guardiola ei kuitenkaan tuskaile tilanteen kanssa liiaksi. Hän muistuttaa, ettei tilanteelle voi tehdä mitään. On pakko tyytyä niihin pelaajiin, jotka ovat pelikunnossa.

– Toivot saavasi parhaan mahdollisen ryhmän kokoon huhti -ja toukokuuksi, mutta se ei aina onnistu, joten sinun täytyy sopeutua, Guardiola sanoi.

Bayernin ja Leverkusenin välinen ottelu alkaa keskiviikkona klo 21:30 Suomen aikaa.

loading comments...