Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Pep Guardiola nostaa hattua Hertha Berlinille

Kirjoittaja: — 28/10/2013

Hertha Berlin laittoi lauantaina triplamestari Bayern Münchenin todella lujille. Herthan Änis Ben-Hatiran komea yritys kilpistyi ylärimaan vieraiden 1-0-johtotilanteessa Allianz-Arenalla, mutta Bayern onnistui kuitenkin kääntämään ottelun 3-2-voitokseen.

Baijerilaisten espanjalaisvalmentaja Pep Guardiola antoi täyden tunnustuksen vieraiden peliesitykselle.

– Hertha oli yksi parhaista joukkueista, jota vastaan olemme pelanneet. Emme pelanneet kovin hyvin, mutta viikolla meillä on aikaa ladata pattereita seuraavaan haasteeseen Hoffenheimia vastaan, Guardiola kehuu ja saa tukea ranskalaiselta tähtipelaajaltaan Franck Ribéryltä:

– Ottelu oli erittäin vaikea. Hertha pelasi erinomaisesti ja teki lujasti töitä. Pelasimme viikon aikana kolme kotipeliä ja voitimme kaikki – se on mahtavaa, Ribéry hehkuttaa.

Bayern lähellä bundesliigaennätystä

Tänään maanantaina tulee kuluneeksi päivälleen vuosi Bayern Münchenin edellisestä tappiosta Bundesliigassa. Tuo häviö Bayer Leverkusenille oli viime kauden ainoa kerta, kun mestari jäi ilman pisteitä. Nyt Bayern on pelannut 35 tappiotonta bundesliigaottelua putkeen ja sarjan uusi ennätys on enää yhden ottelun päässä. 30 vuotta sitten Hamburger SV pystyi pelaamaan 36 peräkkäistä ottelua ilman häviötä ja Bayernilla on mahdollisuus nousta jakamaan tuota ennätystä, mikäli se saa vierailultaan Sinsheimista (Hoffenheimin kotikenttä) mukaansa edes pisteen.

Yhden ennätyksen Franck Ribéry jo nimiinsä kirjauttikin, sillä miehelle Hertha-voitto oli jo 39:s perättäinen tappioton ottelu Bundesliigassa. Vuoden takaisesta Leverkusen-ottelusta Ribéry oli pikkuvamman takia sivussa.

– En tiedä, kuinka monta tappiotonta ottelua on vielä edessä, mutta haluan aina voittaa, Ribéry kommentoi Focusille.

Aiempaa ennätystä piti nimissään HSV:n Holger Hieronymus, joka pelasi vuosina 1981-1983 38 ottelua ilman häviötä.

loading comments...