Pep Guardiola: “Myös minä olisin viheltänyt molemmat rankkarit”

Kirjoittaja: — 10/08/2013

Bundesliiga starttasi perjantai-iltana hallitsevan triplamestarin Bayern Münchenin 3-1 voitolla Borussia Mönchengladbachista. Müncheniläisten kahden salamamaalin (12. Arjen Robben ja 16. Mario Mandzukic) jälkeen vierailijat pääsivät tauolla ainoastaan yhden osuman tappioasemassa, kun Bayern-puolustaja Dante sivalsi pallon omaan verkkoon.

Ottelun ratkaisuut niitti tuli toisella jaksolla tuplarankkarista, kun Gladbachin Alvaro Dominguez onnistui tekemään käsivirheen kahdesti. Ensimmäisen pilkun Thomas Müller ampui vastustajan veskarin Marc-Andre ter Stegenin ulottumiin. Toisen rankkarin David Alaba toimitti sisään.

Kaksi vihellettyä rankkaria alle minuutin sisään nousi ottelun jälkeen puheenaiheeksi.

– Ensimmäinen käsivirhe ei ollut selvä, mutta emme voi kuin hyväksyä toimion, Gladbachin päävalmentaja Lucien Favre pyöritteli matsin tauottua.

– Molemmat erotuomarin rankkaripäätökset olivat aivan oikein. Myös minä olisin viheltänyt ne, FC Bayernin tuore luotsi Pep Guardiola puolestaan totesi lehdistötilaisuudessa.

MIten sinä näet joukkueiden ensimmäisen kamppailun otteet? Kommentoi uutisen alle!