Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Mönchengladbach pitää kiinni linjastaan – ”Ei miljoonia ympäriinsä”

Kirjoittaja: — 20/06/2015

Borussia Mönchengladbach selvitti tiensä ensi kauden Mestarien liigaan, mikä merkitsee huomattavia lisätuloja. Pelaajapolitiikkaa seurassa ei olla kuitenkaan tämän myötä muuttamassa.

Mönchengladbachin urheilujohtaja Max Eberl painottaa, että seura ei aio käyttää rahaa yhtään huolettomammin kuin tähän mennessäkään pelaajahankintojen osalta.

– Emme heittele miljoonia ympäriinsä ja hanki mitään niin sanottuja suuria nimiä – tämän pitää olla meidän tiemme, Eberl sanoi ran.de-sivustolle.

– Meidän strategianamme pysyy se, että hankimme pelaajia, jotka sopivat kehitettäväksi, kuten tähänkin saakka. Toisin sanoen nuoria, nälkäisiä pelaajia, jotka haluavat mennä eteenpäin yhdessä meidän kanssamme.

Borussia on toistaiseksi vahvistanut rivejään hankkimalla Josip Drmicin Leverkusenista, Lars Stindlin Hannoverista ja Tobias Sippelin Kaiserslauternista. Hankintalistalla on vielä ainakin toppari.

– Tilanteemme topparien suhteen ei ole sinänsä huono, mutta haluamme siitä huolimatta tehdä jotain tälle pelipaikalle, sillä ikärakenne näkyy selvästi.

loading comments...