Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Thorgan Hazard: “Unelmoin vieläkin pelaavani veljeni kanssa”

Kirjoittaja: — 13/01/2015

Borussia Mönchengladbachissa lainasopimuksella pelaava Thorgan Hazard ei ole täysin varma tulevaisuuden suunnitelmistaan. Tällä hetkellä nuorukaisen omistaa Chelsea, missä myös Thorganin isoveli Eden Hazard pelaa.

– Unelmoin vieläkin pelaavani veljeni kanssa. Isämme on jatkuvasti yhteydessä José Mourinhoon, ja hän (Mourinho) on sanonut arvostavansa minua, Thorgan kertoi belgialaisen Het Laatste Nieuwsin haastattelussa.

Tilanne ei kuitenkaan ole yksiseliteinen. Vaikka nuorempi Hazard (s. 1993) on pelannut mainion kauden Mönchengladbachissa ei mahtuminen Chelsean pelaavaan kokoonpanoon tulisi olemaan helppoa. Lisäksi Die Borussen on ilmaissut halunsa pitää Hazard seurassa pysyvällä sopimuksella. Myös pelaaja itse viihtyy Saksassa.

– Viihdyn Gladbachissa, ja tarvitsen pysyvyyttä, mikä ei aina onnistu, kun kyseessä on lainasopimus. Minua ei kiinnosta mennä taas uuteen maahan ja uuteen seuraan, Hazard kertoi.

Belgialainen pelaa ainakin kauden loppuun Mönchengladbachissa.

Toimittajan sana

Thorgan ei taida vielä ensi kaudella olla valmis pelaamaan Chelseassa. Kyseessä on lahjakas pelaaja, mutta mies ei ole vielä puhjennut kukkaan. Gladbachissakaan Hazard ei kuulu vakioavaajiin, vaikka toki kausi kokonaisuudessaan on ollut hyvä sekä joukkueelta että pelaajalta itseltään.

Pysyvä siirto Mönchengladachiin ei olisi luultavasti huono ratkaisu Hazardin kannalta. Toinen vaihtoehto olisi lainasopimus ensi kaudeksi johonkin toiseen Valioliigaseuraan. Kenties vieläpä lontoolaiseen. Veljesten tiet saattavat hyvinkin joskus kohdata, mutta vielä ei ole sen aika.

loading comments...