Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Mirko Slomka sairaslistalle – Braunschweigin taistelu jatkuu

Kirjoittaja: — 16/03/2014

Eintracht Braunschweig jatkaa tiukkaa taisteluaan säilymisestä Bundesliigassa ja nappasi viikonloppuna arvokkaan pisteen Wolfsburgilta. Samalla joukkue menetti kuitenkin keskikenttämies Mirko Slomkan sairaslistalle.

Seuran sunnuntaina julkaiseman tiedotteen mukaan Slomka on saanut pahan tällin vasempaan nilkkaansa ja alkuviikon aikana tehtävissä tutkimuksissa selviää miten pitkään Slomka joutuu olemaan sivussa.

Jo useampaan kertaan varmaksi putoajaksi tuomittu Braunschweig osoitti jälleen venymiskykynsä Wolfsburgia vastaan noustuaan tappioasemasta 1-1-tasapeliin ja pientä ihmettä joukkueen peräsimessä rakentamassa oleva Torsten Lieberknecht ei aio luovuttaa taistelua.

– Se oli tapahtumiin nähden oikeutettu pistejako. Aloitimme ensimmäisen puoliajan erittäin hyvin ja Wolfsburg oli vaikeuksissa. Vastustajan vahvuus tuli kuitenkin esille ja päästimme erikoistilanteesta maalin. Vaihdoimme tauolla 4-1-4-1:een ja teimme komeasti rakennetusta tilanteesta tasoituksen, Lieberknecht kertasi seuran verkkosivuilla.

– Sen jälkeen annoimme kaikkemme pitääksemme kiinni asemistamme. Matka jatkuu tästä…

loading comments...