Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Maalivahti Marjan Petkovicille polvivamma – Braunschweig ei luovuta

Kirjoittaja: — 06/03/2014

Kynsin hampain sarjapaikkansa puolesta taisteleva Eintracht Braunschweig koki ikävän takaiskun, kun kokenut maalivahti Marjan Petkovic loukkaantui torstain harjoituksissa. 34-vuotias maalivahti on kuluvalla kaudella ollut kuitenkin kakkosvahdin roolissa ja pelannut vain viisi Bundesliigaottelua.

Seuran verkkosivujen mukaan Petkovicin vasemman polven sivuside on vioittunut ja hän on poissa joukkueen vahvuudesta ”toistaiseksi”.

Petkovicin loukkaantumisesta huolimatta tunnelma jumbojoukkueessa on ennen viikonlopun ottelua kriisiryhmä Stuttgartia vastaan myönteisen odottava. Ennätyksellisen huonosti kauden avannut nousijajoukkue on ”varman putoamisen” sijasta herännyt taistelemaan tosissaan sarjapaikastaan ja eroa turvallisille vesille on vain kolme pistettä.

Braunschweig hävisi syksyllä juuri Stuttgartille 0-4 ja oli tuolloin saanut seitsemästä ottelusta vain yhden pisteen. Jos sarjataulukko olisi nollattu silloin ja aloitettu kausi alusta, olisi Braunschweig taulukossa nyt 14. sijalla.

– Sääli ettei niin voi tehdä, päävalmentaja Torsten Lieberknecht naurahti kickerille laskelmaan viitaten.

– Menetimme paljon pisteitä, mutta meidän on otettava tilanne sellaisena kuin se on. Tilanne näytti kuitenkin paljon pahemmalta. Nyt lisäksi esiinnymme kentällä ihan toisin, olemme paremmin pelissä mukana.

loading comments...