Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Kauden viimeistä edellinen kierros – europaikat ja säilymistaistelu pääosassa

Kirjoittaja: — 03/05/2014

Bundesliigakauden viimeistä edellinen kierros pelataan kokonaisuudessaan lauantaina 3.5. Päähuomio kiinnittyy ennen kaikkea taisteluun paikoista eurocupeissa sekä toisaalta kamppailuun putoamista vastaan.

Jaossa on vielä yksi suora paikka Mestarien liigaan, yksi karsintaan sekä kolme Eurooppa-liigaan. Näitä viittä paikkaa tavoittelee vielä kuusi joukkuetta, joista Augsburg ei voi enää yltää kuin Eurooppa-liigaan.

Taistelu putoamista vastaan käydään ennen kaikkea pisteen sisällä toisistaan olevan jumbotrion Braunschweig – Nürnberg – HSV kesken, joskaan Stuttgart ei myöskään ole vielä lopullisesti turvassa. Jaossa on kaksi suoran putoajan paikkaa ja yksi karsijan paikka.

Jo kauden alla varmaksi putoajaksi leimattu Braunschweig pitää sarjataulukossa perää, mutta voitto Augsburgista saattaisi nostaa joukkueen kertaheitolla pois putoajan paikalta.

– Säilyminen on luonnollisesti selkeä tavoite ja teemme kaikkemme tämän suuren tavoitteen saavuttamiseksi. Pelaamme voitosta, julisti Eintracht-luotsi Torsten Lieberknecht ottelun alla.

Bundesliiga lauantaina 3.5.:

Dortmund – Hoffenheim
Mönchengladbach – Mainz
Stuttgart – Wolfsburg
Bremen – Hertha
Nürnberg – Hannover
Freiburg – Schalke
HSV – Bayern
Braunschweig – Augsburg
Frankfurt – Leverkusen

loading comments...