Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Stuttgart kuivilla tappiosta huolimatta

Kirjoittaja: — 04/05/2014

Status quo säilyi Bundesliigassa päätöskierrokselle saakka, kun Mestarien liigan paikasta kamppailevat joukkueet ottivat lauantaina voitot ja putoamista vastaan taistelevat kärsivät tappiot. Merkittävin uutinen oli Stuttgartin säilyminen tappiosta huolimatta.

Stuttgart taipui kotonaan Wolfsburgille maalein 1-2, mutta kun koko häntäpään kolmikko kärsi myös tappiot, riitti tämäkin Stuttgartille sarjasopimuksen uusimiseen vaikean kauden jälkeen.

Päävalmentaja Huub Stevens oli kaikkea muuta kuin tyytyväinen Wolfsburgin iskettyä aivan lopussa voittomaalin.

– Wolfsburg aloitti uskomattoman hyvin ja olisi voinut johtaa enemmänkin. Sitten tuli kuitenkin Christian Gentnerin komea maali, mutta emme sen jälkeen onnistuneet enempää maaleja tekemään. Mitä viimeiselle minuutilla sitten tapahtui, niin ei yksinkertaisesti saa käydä, Stevens murisi Stuttgartin verkkosivuilla.

– Olen pettynyt siihen ja pettynyt ettemme varmistaneet sarjapaikkaamme itse. Nyt meillä on kaksi päivää vapaata ja toivon että pettymykseni on haihtunut niiden jälkeen. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun hävisimme hiukan ennen loppua. Kaikkineen näki, että meillä on vielä paljon tekemistä ennen kuin pelaamme jalkapalloa kuten Wolfsburg.

Bundesliiga lauantaina 3.5.:

Dortmund – Hoffenheim 3-2 (3-1)
Mönchengladbach – Mainz 3-1 (1-0)
Stuttgart – Wolfsburg 1-2 (0-1)
Bremen – Hertha 2-0 (0-0)
Nürnberg – Hannover 0-2 (0-1)
Freiburg – Schalke 0-2 (0-1)
HSV – Bayern 1-4 (0-1)
Braunschweig – Augsburg 0-1 (0-0)
Frankfurt – Leverkusen 0-2 (0-2)

loading comments...