Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Hannover ja Stuttgart askelen lähempänä säilymistä

Kirjoittaja: — 26/04/2014

Hannover ja Stuttgart avasivat viikonlopun Bundesliigakierroksen perjantai-iltana maalittomalla tasapelillä, joka vei kummankin lähemmäs sarjapaikan uusimista. Etenkin Hannoverille piste oli käytännössä jo sinetti säilymiselle.

Asetelma näkyi ottelussa, sillä Hannover pelasi varsin varovasti hakien pitkälti vain tärkeää pistettä, joka venyttäisi eron karsintaviivaankin jo yhdeksään pisteeseen. Stuttgart oli aktiivisempi, mutta ei onnistunut kuparistaan sekään rikkomaan.

– Kun pelaa kuten me pelasimme, olisimme oikeastaan ansainneet enemmänkin kuin pisteen. Valitettavasti meitä ei palkittu ja joudumme nyt elämään tämän tasapelin kanssa, VfB-luotsi Huub Stevens sanoi seuran verkkosivuilla.

– Meillä on nyt vielä kaksi ottelua jäljellä ja sama asenne pitää saada mukaan kuin nyt Hannoveria vastaan.

Stuttgartin ero karsintaviivaan on nyt viisi pistettä ennen kierroksen muiden otteluiden pelaamista. Joukkueen peli viime kierroksilla on kuitenkin kulkenut mukavasti ja joukkueen asenne luottavainen.

– Tasapeli Hannoverissa ei lähtökohtaisesti ole mikään huono tulos, ehkä olisimme tällä kertaa voineet enemmänkin saada. Kaiken kaikkiaan esityksemme oli kuitenkin jälleen tasapainoinen, arvioi Christian Gentner.

loading comments...