Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Marvin Plattenhardtille pitkä jatkosopimus

Kirjoittaja: — 08/12/2013

1.FC Nürnberg ilmoitti perjantaina kotisivuillaan solmineensa monivuotisen jatkosopimuksen nuoren puolustajansa Marvin Plattenhardtin kanssa. 21-vuotiaan Plattenhardtin vanha sopimus olisi päättynyt kuluvan kauden jälkeen, mutta uuteen paperiin kirjattiin kolmen vuoden jatkoaika kesään 2017 saakka.

– Tunnen oloni hyväksi Nürnbergissä ja joukkueessa. Sain täällä mahdollisuuden ottaa ensiaskeliani Bundesliigassa ja olen varma, että Nürnberg on minulle tulevaisuudessakin oikea seura, Plattenhardt kommentoi.

Saksan alle 21-vuotiaiden maajoukkuerinkiin kuuluva vasen laitapuolustaja siirtyi Nürnbergiin 16-vuotiaana ja on tehnyt tällä kaudella lopullisen läpimurtonsa. Hän ohitti puolustajahierarkiassa kokeneen 30-vuotiaan argentiinalaisen Javier Pinolan ja on kuulunut syyskuusta lähtien Nürnbergiin avauskokoonpanoon, niin entisen valmentajan Michael Wiesingerin kuin nykyisenkin koutsin Gertjan Verbeekin alaisuudessa.

Plattenhardtin sitouttaminen on Nürnbergille varmasti iso juttu, sillä tavoiteltuja huippulahjakkuuksia seuralla ei liiaksi ole. Italialaislähteet uutisoivat lokakuussa, että mm. AC Milan olisi ollut Plattenhardtista kiinnostunut. Jokainen positiviinen uutinen otetaan Nürnbergissä varmasti avosylin vastaan, sillä seura teki perjantaina kyseenalaisen bundesliigaennätyksen pelattuaan jo 15. peräkkäisen ottelunsa ilman voittoa.

loading comments...