Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Leverkusen ja Dortmund pyrkivät ”karkuun”

Kirjoittaja: — 01/03/2014

Bayern Münchenin takana tiukimmin seuraavissa sijoissa kiinni olevat Leverkusen ja Dortmund pelaavat kumpikin kotikentällään lauantaina ja pyrkivät tekemään eroa takaa-ajajiinsa. Voitoilla eroa saattaa hyvinkin tulla, sillä lähin uhkaaja Schalke matkaa sunnuntaina Bayernin vieraaksi Allianz Arenalle.

Leverkusen lähtee Mainzia vastaan tiukasta tilanteesta, sillä joukkue on hävinnyt kaksi edellistä sarjaotteluaan ja kaikki kilpailut mukaan lukien tappioputkella on pituutta jo neljä ottelua.

– Olemme nyt harjoitelleet pari päivää erittäin hyvin ja odotan, että näytämme faneillemme millainen luonne meillä on joukkueena ja miten osaamme pelata, ”Werkself”-luotsi Sami Hyypiä sanoi seuran verkkosivujen mukaan.

– Meillä on kaikki edelleen omissa käsissämme.

Myös Dortmundilla on alla tappio Bundesliigassa ennen Nürnbergin kohtaamista lauantaina. Päävalmentaja Jürgen Kloppia 0-3-numerot kaivelevat edelleen.

– Liiga tulee olemaan loppuun saakka jännittävä ja se tekee tappiosta Hampurissa todella harmillisen. Kolme pistettä sieltä olisivat tehneet meille mielettömän hyvää, Klopp puhkuu BVB:n verkkosivuilla.

– Jos kuitenkin pelaamme kuten viikolla Zenitiä vastaan [4-2 vierasvoitto], keräämme tarpeeksi pisteitä suoraan Mestarien liigan paikkaan.

Bundesliigan ottelut lauantaina 1.3.:

Dortmund – Nürnberg
Leverkusen – Mainz
Werder Bremen – HSV
Augsburg – Hannover
Braunschweig – Mönchengladbach

loading comments...