Unohditko salasanan? Rekisteröidy

BVB-luotsi Jürgen Klopp: ”Muutoksia tulee”

Kirjoittaja: — 23/08/2013

Kauden kahdella voitolla komeasti avannut Borussia Dortmund kohtaa perjantai-iltana kotonaan Werder Bremenin. Vanha totuus ”voittanutta joukkuetta ei vaihdeta” ei kuitenkaan päde päävalmentaja Jürgen Kloppin maailmassa ja kokoonpano tulee varmuudella olemaan erinäköinen kuin edellisottelussa.

– Sanoimme jo ennen kauden alkua, että meidän pitää jakaa rasitusta – ja myös pitää pelaajien rytmi yllä. Kun kaikki ovat kunnossa, tulemme tekemään vaihdoksia jatkuvasti, Klopp sanoi BVB:n verkkosivuilla.

Sivussa Dortmundilta ovat ainoastaan Lukasz Piszczek ja Ilkay Gündogan, kun maalivahti Roman Weidenfellerkin on selättänyt vatsataudin. Tämä jättää Kloppille melkoisesti vaihtoehtoja avauksen suhteen. Kapteeni Sebastian Kehl saattaa hyvin palata avaukseen ja Sven Bender sekä Pierre-Emerick Aubameyang aloittaa puolestaan vaihdossa.

Vastaan asettuva Werder Bremen on avannut kauden kahdella 1-0-voitolla.

– Meidän täytyy asennoitua hyvin organisoitua ja täynnä itseluottamusta olevaan vastustajaan. Peli tulee ajoittain olemaan varmasti samankaltainen [kuin Werderin aiemmat ottelut]. Meidän pitää löytää ratkaisut, Klopp totesi.

loading comments...