Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Lehti: Dortmund löysi Robert Lewandowskille korvaajan?

Kirjoittaja: — 13/02/2014

Saksalaisen SportBildin mukaan Borussia Dortmund on löytänyt korvaajan kesällä Bayern Müncheniin siirtyvälle tähtihyökkääjälleen Robert Lewandowskille. Lehti kertoo kolumbialaisen Adrian Ramosin tavanneen viime viikon tiistaina Dortmundissa Borussian seurajohtoa yhdessä tulkkinsa ja agenttinsa kanssa.

28-vuotias Ramos on ampunut Hertha Berlinin paidassa tällä kaudella 14 maalia. Hän johtaa Bundesliigan maalipörssiä juuri ennen maalin vähemmän tehnyttä Lewandowskia.

Saksalaislehti uskoo, että Ramos saa Dortmundilta nelivuotisen sopimuksen, johon sisältyy yhden kauden optio. Miehen vuosipalkaksi Dortmundissa arvioidaan 2,3 miljoonaa euroa vuodessa.

Lisäksi Borussia Dortmund maksaa tehohyökkääjästä Hertha Berlinille yhdentoista miljoonan euron siirtokorvauksen. Ramosin kintereillä oli lisäksi ainakin Atlético Madrid ja AS Monaco.

Monet pitävät Adrian Ramosia yhtenä potentiaalisena korvaajana Radamel Falcaolle Kolumbian MM-joukkueessa. Falcao loukkasi polvensa tammikuussa ja hänen osallistumisensa MM-kisoihin on epätodennäköistä.

loading comments...