Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Joni Kauko jälleen maalinteossa

Kirjoittaja: — 29/01/2014
Tagit:

Maanantaina maalinteossa onnistunut Joni Kauko ei päästänyt ruutiaan kastumaan vaan ampui joukkueelleen FSV Frankfurtille maalin myös keskiviikkoisessa harjoituspelissä puolalaista Wisla Krakovaa vastaan. Turkulaislähtöinen keskikenttäpelaaja vastasi ottelun voittomaalista Frankfurtin 3-1-voittoon päättyneessä pelissä.

Joukkueensa avauskokoonpanossa kentälle juosseelle Kaukolle onnistumiset joukkueen Turkin harjoitusleirillä tekevät varmasti hyvää. Suomalaisen peliaika oli syyskauden loppupuolella vähenemään päin ja FSV Frankfurt on vahvistanut keskikenttäänsä tammikuun siirtomarkkinoilla. Tehot tulevat varmasti tärkeään paikkaan, sillä Kauko haluaa takuulla osoittaa valmentajalle, että hän on jatkossakin avauskokoonpanopaikan arvoinen.

Ottelu oli FSV Frankfurtille harjoitusleirin viimeinen. Joukkue lentää takaisin Saksaan ja pelaa vielä yhden harjoitusottelun ennen kakkosbundesliigan kevätkauden starttia ensi viikon viikonloppuna. Tulevana lauantaina Frankfurt kohtaa treenimatsissa vieraskentällä Karlsruhen.

loading comments...