Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Herthan pelaajien ja kannattajien välillä kipinöi

Kirjoittaja: — 30/09/2013

Hertha Berlin käänsi lauantaina 0-1-tappioaseman komeasti 3-1-voitoksi kriisissä rypevästä Mainzista, mutta perinteistä poiketen seura ei mennyt kiittämään stadionin itäkaarteessa olevia kannattajiaan. Herthan kapteeni Fabian Lustenberger ja maalivahti Thomas Kraft ohjasivat joukkuettaan poispäin itäkaarteesta. Joukkue ei ollut yhtenäisesti päätöksen takana, sillä vahvan ottelun pelannut Änis Ben-Hatira yritti viittoa joukkuettaan fanien eteen.

Fanit vastasivat joukkueen käytökseen ankaralla vihellyskonsertilla ja lopulta kapteeni Lustenberger menikin keskustelemaan asiasta kannattajien kanssa. Kippari kertoi huutosakin johtajille “capoille”, ettei joukkue voi hyväksyä vihellyskonsertteja eikä käsimerkkejä (keskisormen näyttelyt ja kurkunleikkauseleet) joita sen kannattajat antoivat joukkueelleen keskiviikkoisen cup-tappion jälkeen. Mikrofoniin Lustenberger ei kuitenkaan suostunut samoja asioita kertomaan.

– Meillä oli myrskyisä viikko. Selvitimme asian fanien kanssa ja minä en näe asiassa enää mitään ongelmaa. Enempää sanottavaa asiasta ei ole, Lustenberger kommentoi Bildille.

Juttu ei kuitenkaan ollut vielä sillä selvä, vaan myöhemmin lauantai-iltana Herthan johtokunnan jäsen Marco Wurzbacher kommentoi twitterissään pöyristyneenä Lustenbergerin käytöstä.

– Lustin toiminta oli käsittämätöntä. Kapteeni, jolla ei ole minkäänlaista hajua seuran tilanteesta. Tästä on vielä puhuttava, Wurzbacher jyrähti.

Keskusteluntarve on ilmeinen, sillä jo sunnuntain harjoituksissa oli paikalla sekä fanijoukkojen puhemies kuin myös seuran presidentti Werner Gegenbauer.

loading comments...