Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Hertha palasi ryminällä Bundesliigaan

Kirjoittaja: — 10/08/2013

Hertha Berlin palasi Bundesliigaan nousunsa jälkeen todella näyttävästi ottamalla avauskierroksella lauantaina kotonaan murskaavan 6-1-voiton Frankfurtista. Vakuuttavasti kauden avasi myös Augsburgista 4-0-voiton hakenut Dortmund.

Sami Hyypiän Leverkusen otti 3-1-kotivoiton Freiburgista ja Hannover kaatoi kotonaan Wolfsburgin maalein 2-0. Hoffenheim ja Nürnberg päätyivät puolestaan 2-2-pistejakoon.

Mitään läpihuutojuttuja mikään lauantain iltapäivän otteluista ei kuitenkaan ollut. Hertha karkasi Frankfurtilta vasta tauon jälkeen ja kesän hankinnan Pierre-Emerick Aubameyangin hattutempun lopulta siivittämä Dortmundkin johti tauolla vain 1-0. Dortmundin 4-0-voittomaalin pamautti pilkulta viime kauden ykköspyssy Robert Lewandowski.

– Kenestä tulee mestari? BVB Borussiasta, kaikui tämän jälkeen lehtereiltä Dortmundin verkkosivujen mukaan.

Leverkusen oli kotiottelussaan vielä tauolla 1-1-tasatilanteessa, mutta uusien miesten Heung-Min Sonin ja Sidney Samin nopeat osumat tauon jälkeen käänsivät ottelun ”Werkselfille”. Kun vielä viime kauden ykköstykki Stefan Kiessling avasi maalitilinsä ensimmäisellä puoliajalla, vaikuttaa Hyypiällä olevan tulivoimainen hyökkäysarsenaali käytössään.

loading comments...