Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Ex-Braunschweig-pelaaja palaa seuraan lainasopimuksella

Kirjoittaja: — 21/08/2013

Bundesliigan nousijaseura Eintracht Braunschweig on vahvistanut keskikenttäänsä tutulla pelaajalla. Kaksi vuotta sitten seuran riveistä Leverkusenin siirtynyt entinen Saksan U21-maajoukkuepelaaja Karim Bellarabi palaa Eintracht-Stadionille koko kauden kestävällä lainasopimuksella.

Bellarabin viime kautta synkensi loukkaantuminen, joka piti hänet pitkään sivussa ja nyt hän lähtee hakemaan ennen kaikkea vastuuta ja peliaikaa.

23-vuotiaan Bellarabin sopimus ”Werkselfin” kanssa ulottuu kesään 2015 ja seurat ovat sopineet, ettei lainasopimuksen tarkkoja ehtoja julkisteta eli mahdollisesta osto-optiosta ei tässä yhteydessä kerrota. Leverkusenin urheilujohtaja Rudi Völlerin sanoista voi kuitenkin päätellä, että keskikenttämies palaa takaisin ensi kesänä.

– Karim Bellarabi on erittäin lahjakas pelaaja, joka on meille jo ehtinyt näyttää kykynsä. Pitkän loukkaantumisensa jälkeen hän tarvitsee nyt pelituntumaa, jota tällä hetkellä on tarjolla paremmin Braunschweigissa kuin meillä. Olemme varmoja, että meillä on vielä paljon iloa Karimista hänen paluunsa jälkeen, Völler sanoi Leverkusenin verkkosivuilla.

loading comments...