Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Maajoukkuekärjen pelit pelattu Werderissa?

Kirjoittaja: — 21/08/2013

Itävallan maajoukkuehyökkääjä Marko Arnautovicia ei ole nähty kentällä Werder Bremenin paidassa alkukauden otteluissa ja moni asia puhuu sen puolesta, että 14 maalia 70 Bundesliigaottelussa Werderille iskenyt kärkimies on pelannut viimeisen pelinsä joukkueessa.

Arnautovic ei kuulu päävalmentaja Robin Duttin pitkän tähtäimen suunnitelmiin ja itävaltalaiselle on tehty jo kesällä selväksi, ettei hänen ensi kesään saakka ulottuvaan sopimukseensa ole luvassa jatkoa. Arnautovic on saanut luvan hakea uutta seuraa, mutta itävaltalainen on osoittanut arvostavansa itsensä korkealle – kenties liiankin.

Dinamo Kyiv teki tarjouksen Arnautovicista jo keväällä ja saman ovat tehneet loppukesästä West Ham ja Celtic. Seurojen kesken on ehditty päästä yksimielisyyteen noin neljän miljoonan euron siirtokorvauksestakin, mutta kärkimies on kuitenkin hylännyt kaikki tarjoukset ja halajaa todelliseen huippuseuraan. Arnautovicin ”pelin” yksi tekijöistä on se, että ensi kesänä hän pääsisi siirtymään vapaasti. Toinen puoli on kuitenkin se, että hänen palkkansa on vahvasti sidoksissa peliminuutteihin ja tilille saattaa ropsahtaa vain kolmasosa täydestä korvauksesta, jos Arnautovic viettää koko kauden katsomossa.

Kickerin tietojen mukaan myös West Bromwich on liittynyt Arnautovicin tavoittelijoihin, mutta pelaajan itsensä ajatuksista tämänkään siirtomahdollisuuden suhteen ei ole tarkempaa tietoa.

loading comments...