Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Bayer Leverkusenille arvokas voitto Schalkesta – Dortmundille 700. voitto

Kirjoittaja: — 21/03/2015

Bayer Leverkusen nappasi erittäin tärkeän voiton Schalkesta viikonlopun Bundesliga-kierroksella. Ottelun ainoasta maalista vastasi Karim Bellarabi. 35. minuutilla Simon Rolfes antoi pystysyötön Bellarabille, joka laukoi pienestä kulmasta pallon etuyläkulmaan.

Voitto nosti Leverkusenin kolmanneksi ohi Borussia Mönchengladbachin, joka kohtaa kierroksen omassa pelissään Bayern Münchenin. Schalke puolestaan jatkaa viidentenä. Viimeisessä Mestarien liiga -paikassa kiinni oleva Gladbach on viiden pisteen päässä.

Dortmundille 700. voitto

Borussia Dortmund kaatoi aiemmin lauantaina pelatussa ottelussa Hannoverin maalein 3-2. Hannoverin molemmista maaleista vastasi Lars Stindl. Pelin ratkaisu puolestaan nähtiin kuuden minuutin jakson aikana toisen puoliskon alkuvaiheilla. Hannoverin Leonardo Bittencourt ajettiin toisen varoituksen myötä suihkuun. Pian punaisen kortin jälkeen Shinji Kagawa ja Pierre-Emerick Aubameyang veivät Dortmundin 3-1-johtooon. Aubameyangille osuma oli illan toinen.

Ottelu pidensi Dortmundin tappiottomien otteluiden sarjan Bundesligassa kahdeksaan. Samalla voitto oli Dortmundille 700:s Bundesligan historiassa. Tällä kaudella viimeisenäkin käynyt Dortmund on enää viiden pisteen päässä kuudentena olevasta Augsburgista, joten joukkue saatetaan nähdä europeleissä ensi kaudellakin.