Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Ennakko: Vieraissa kontannut Mönchengladbach levänneenä Augsburgia vastaan

Kirjoittaja: — 27/09/2013

Bundesliigan seitsemäs kierros käynnistyy perjantai-iltana yllättäjäjoukkue Augsburgin ja Borussia Mönchengladbachin välisellä mittelöllä. Sarjan toiseksi pienimmällä pelaajabudjetilla operoiva Augsburg on sarjassa hienosti sijalla 8, tasapisteissä viidentenä olevien vieraidensa kanssa.

Augsburg pelasi tiistaina Saksan Cupissa Preußen Münsteriä vastaan ja eteni jatkoon kolmosliigalaista vastaan maalein 0-3. Vahvassa vireessä viime aikoina ollut Tobias Werner teki ottelussa kaksi osumaa ja joukkueen yksinäinen kärkimies Sascha Mölders avasi vihdoin maalitilinsä.

Mönchengladbach sai huilata viikolla, mutta joukkue joutuu otteluun ilman keskikentän luottopelaajaansa Granit Xhakaa, Sveitsiläinen ehti ensimmäisenä tällä kaudella saalistamaan viisi varoitusta ja on tänään pelikiellossa. Xhakaa tuuraa norjalainen Harald Nordtveit.

Augsburg lähtee otteluun lievänä ennakkosuosikkina, sillä sen illan vieras on ollut vahvasti kotiriippuvainen. Mönchengladbach on voittanut kauden kaikki kotipelinsä, mutta hävinnyt vastaavasti kerta toisensa jälkeen vieraissa.

loading comments...