Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Augsburgin hyökkääjistössä pitkästä aikaa kilpailua

Kirjoittaja: — 22/11/2013

FC Augsburg saa olla verrattain tyytyväinen tämänhetkiseen sarjasijoitukseensa kolmantenatoista, mutta joukkueen hyökkääjätilanne jättää silti paljon toivomisen varaa. Minuuttirohmu Sascha Mölders on tehnyt koko kaudella vain yhden maalin ja on kaukana viime kauden kymmenen maalin saldostaan. Kilpailua Möldersille ei ole kuitenkaan ollut nimeksikään.

Nyt tilanne on kuitenkin muuttumassa. Joukkue saa takaisin muonavahvuuteensa argentiinalaisen kesähankintansa Raul Bobadillan, joka loukkasi polvensa jo kauden avauspelissä ja on ollut siitä lähtien syrjässä. Lisäksi peliajasta ryhtyy taistelemaan entistä ankarammin 19-vuotias Leverkusen-laina Arkadiusz Milik.

Milik ei ole lyhyellä bundesliigaurallaan vielä päässyt avauskokoonpanopaikasta nauttimaan, mutta nyt vire on niin hurja, että Kicker spekuloi miehen mahdollisuuksilla mahtua avaukseen lauantain ottelussa Hoffenheimia vastaan. Milik pelasi maaottelutauolla Puolan alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa ottelut Maltaa (5-1) ja Kreikkaa (3-1) vastaan ja teki molemmissa otteluissaan hattutempun.

Kilpailu Augsburgin hyökkäysosastolla on näin ollen juuri nyt kovempaa kuin kertaakaan tällä kaudella. Jos Milik tai Bobadilla sattuu viimeistelyssä onnistumaan, voi Mölders olla todellisessa vaarassa menettää avauksen kausikorttinsa.

loading comments...